Revision as of 08:01, 31 May 2019 by Claus chr (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Systemindstillinger/Skrivebordssøgning

Warning.png
Advarsel
Dette indstillingsmodul er forældet, da Plasma nu bruger Baloo. Du finder mere information her: Systemindstillnger/Filsøgning


Settings-desktop-search.png
Indstillinger for skrivebordssøgning
Dialog-information.png
Information
Hvis du ved noget om disse indstillinger, så hjælp os ved at tilføje information på den engelske side. Du skal ikke bekymre dig om formattering eller sprog. Vi hjælper dig med at sørge for, at din tekst bliver forståelig og korrekt formatteret.


Med dette modul kan du indstille Nepomuk og Strigi. Nepomuk lader dig knytte metadata til dine filer og tilgå disse metadata fra ethvert program, som understøtter Nepomuk. Strigi indekserer sådan information og muliggør intelligent søgning.

For at gøre brug af disse tjenester skal du aktivere dem i fanebladet Basale indstillinger.

I fanebladet Skrivebordssøgning kan du indstille, hvilke mapper du vil have Strigi til at indeksere. Klik på linket Tilpas indeksmapper... til højre i vinduet. Dette får en dialog til at dukke op. Til venstre i denne finder du en trævisning af dit filsystem. Her kan du markere de mapper, som du vil have indekserede. I den højre del af dialogen er der en liste med filmønstre; filer, som matcher et af disse mønstre bliver ikke indekseret.

I fanebladet Backup finder du indstillinger for backup. Nepomuk kan lave regelmæssig backup af data, som ellers ikke ville kunne genetableres. Du kan vælge at få laver backup automatisk med regelmæssige mellemrum, eller du kan lave backup manuelt. Der er også mulighed for at genetablere et backup. Automatiske backups gemmes i $KDEHOME/share/apps/nepomuk/backupsync/backups/.

I fanebladet Avancerede indstillinger kan du beslutte, hvor meget hukommelseNepomuk må bruge.


This page was last edited on 31 May 2019, at 08:01. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.