Difference between revisions of "Translations:Dolphin/File Management/80/da"

(Importing a new version from external source)
 
Line 1: Line 1:
For det første er der de bogmærker, som kun er tilgængelige i '''Konqueror''' - ''web-bogmærker''. Disse gemmes i {{Path|~/.kde/share/apps/konqueror/bookmarks.xml}}. Så er der '''Dolphins''' ''Steder''. Bogmærkerne her er også tilgængelige for alle andre programmer. Hver gang du bruger {{Menu|Fil|Åbn}} i et program, så ser du dem. Det tredje sæt bogmærker er bogmærker til programmer. De er alle i en fil uanset hvilket program, som bruger dem, og de er tilgængelige for alle programmer, med mindre du begrænser dem til et specifikt program. Mere om det senere.
+
I modsætning til den måde bogmærker blev gemt i '''Konqueror''' tilbage i KDE, så er både ''Steder'' og ''Bogmærker'' tilgængelige i alle andre programmer ligesom i '''Dolphin'''. Mere om det senere.

Latest revision as of 07:48, 5 July 2020

Information about message (contribute)
This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.
Message definition (Dolphin/File Management)
In contrast to the way '''Konqueror''' stored the bookmarks back in KDE3, both ''Places'' and ''Bookmarks'' are available to all applications as well as the '''Dolphin''' file manager. More of that later.

I modsætning til den måde bogmærker blev gemt i Konqueror tilbage i KDE, så er både Steder og Bogmærker tilgængelige i alle andre programmer ligesom i Dolphin. Mere om det senere.


This page was last edited on 5 July 2020, at 07:48. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.