Difference between revisions of "Translations:General KDE Software FAQs/14/nl"

(Created page with "Er zijn een paar eenvoudige stappen die kunnen helpen bij het oplossen van problemen met KDE-software. Voer deze stappen uit voordat je vragen stelt op IRC in #kde of op de algem...")
 
 
Line 1: Line 1:
Er zijn een paar eenvoudige stappen die kunnen helpen bij het oplossen van problemen met KDE-software. Voer deze stappen uit voordat je vragen stelt op IRC in #kde of op de algemene kde mailing list, omdat je anders waarschijnlijk toch verteld wordt deze stappen te proberen [[Image:Face-smile.png|11px]].
+
Er zijn een paar eenvoudige stappen die kunnen helpen bij het oplossen van problemen met KDE-software. Voer deze stappen uit voordat u vragen stelt op IRC in #kde of op de algemene kde mailing list, omdat u anders waarschijnlijk toch verteld wordt deze stappen te proberen [[Image:Face-smile.png|11px]].

Latest revision as of 11:05, 24 October 2010

Er zijn een paar eenvoudige stappen die kunnen helpen bij het oplossen van problemen met KDE-software. Voer deze stappen uit voordat u vragen stelt op IRC in #kde of op de algemene kde mailing list, omdat u anders waarschijnlijk toch verteld wordt deze stappen te proberen Face-smile.png.


This page was last edited on 24 October 2010, at 11:05. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.