Difference between revisions of "Translations:KDevelop5/Manual/Code generation with templates/41/da"

(Importing a new version from external source)
 
 
Line 1: Line 1:
Selv om de fleste testsystemer kræver, at hver test også er en klasse, så har '''KDevelop''' en metode til at forenkle oprettelsen af enhedstest. For at oprette en ny test skal du højreklikke på en projektmappe og vælge <menuchoice>Opret fra skabelon</menuchoice>. I skabelonvalgsvinduet vælger du <tt>Test</tt> som kategori og derefter dit programmeringssprog og din skabelon og klikker så <menuchoice>Næste</menuchoice>.
+
Selv om de fleste testsystemer kræver, at hver test også er en klasse, så har '''KDevelop''' en metode til at forenkle oprettelsen af enhedstest. For at oprette en ny test skal du højreklikke på en projektmappe og vælge <menuchoice>Opret fra skabelon...</menuchoice>. I dialogen <tt>Sprog og skabelon</tt> vælger du (programmerings-) <tt>Sprog</tt>, dit <tt>Framework</tt> og <tt>Skabelon</tt> og klikker så <menuchoice>Næste</menuchoice>.

Latest revision as of 10:43, 7 April 2020

Information about message (contribute)
This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.
Message definition (KDevelop5/Manual/Code generation with templates)
Even though most testing frameworks require each test to also be a class, '''KDevelop''' includes a method to simplify the creation of unit tests. To create a new test, right-click on a project folder and choose <menuchoice>Create from Template...</menuchoice>. In the <tt>Language and Template</tt> selection page, choose your <tt>Programming Language</tt>, your <tt>Framework</tt> and <tt>Template</tt> and click <menuchoice>Next</menuchoice>.

Selv om de fleste testsystemer kræver, at hver test også er en klasse, så har KDevelop en metode til at forenkle oprettelsen af enhedstest. For at oprette en ny test skal du højreklikke på en projektmappe og vælge Opret fra skabelon.... I dialogen Sprog og skabelon vælger du (programmerings-) Sprog, dit Framework og Skabelon og klikker så Næste.


This page was last edited on 7 April 2020, at 10:43. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.