Difference between revisions of "Translations:Plasma/85/da"

Jump to: navigation, search
 
Line 1: Line 1:
Plasma er KDE's arbejdsflade. Faktisk er det en teknologi, som kan tilpasses mange slags enheder. Aktuelt er der to varianter af Plasma: skrivebordsmiljøet Plasma Desktop, som er i fokus på de fleste af vore sider, [[Special:myLanguage/Plasma/Netbooks|Plasma Netbook]] til netbooks og Plasma Mobile, det nye smarte miljø til pads og smartphones. [[Special:myLanguage/Plasma/Netbooks|Plasma Netbook]] miljøet blev fjernet i KDE 5 og erstattet med Application Dashboard-menuen.
+
Plasma er KDE's arbejdsflade. Faktisk er det en teknologi, som kan tilpasses mange slags enheder. Aktuelt er der to varianter af Plasma: skrivebordsmiljøet Plasma Desktop, som er i fokus på de fleste af vore sider og Plasma Mobile, det nye smarte miljø til pads og smartphones. [[Special:myLanguage/Plasma/Netbooks|Plasma Netbook]] miljøet blev fjernet i KDE 5 og erstattet med Application Dashboard-menuen.

Latest revision as of 08:19, 16 June 2019

Information about message (contribute)
This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.
Message definition (Plasma)
Plasma is the KDE workspace. Actually it is a technology that can adapt to many types of devices. Currently there are two varieties of Plasma: The Plasma Desktop environment which is the focus of the majority of our pages and Plasma Mobile, the new cool  environment for pads and smartphones. The [[Special:myLanguage/Plasma/Netbooks|Plasma Netbook]] environment was removed in KDE Plasma 5 and replaced with the Application Dashboard menu.
TranslationPlasma er KDE's arbejdsflade. Faktisk er det en teknologi, som kan tilpasses mange slags enheder. Aktuelt er der to varianter af Plasma: skrivebordsmiljøet Plasma Desktop, som er i fokus på de fleste af vore sider og Plasma Mobile, det nye smarte miljø til pads og smartphones. [[Special:myLanguage/Plasma/Netbooks|Plasma Netbook]] miljøet blev fjernet i KDE 5 og erstattet med Application Dashboard-menuen.

Plasma er KDE's arbejdsflade. Faktisk er det en teknologi, som kan tilpasses mange slags enheder. Aktuelt er der to varianter af Plasma: skrivebordsmiljøet Plasma Desktop, som er i fokus på de fleste af vore sider og Plasma Mobile, det nye smarte miljø til pads og smartphones. Plasma Netbook miljøet blev fjernet i KDE 5 og erstattet med Application Dashboard-menuen.


This page was last edited on 16 June 2019, at 08:19. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.