Difference between revisions of "Translations:Tutorials/Install KDE software/12/ca"

Jump to: navigation, search
 
Line 1: Line 1:
L'única diferència real és la de poder escollir les fonts pel vostre programari. El Kubuntu ja està instal·lat amb la majoria de les fonts que hauries de necessitar, però si disposes de coneixements per afegir una altra font de programari llavors has d’anar a la pestanya <menuchoice>configuració</menuchoice> de l'esquerra al costat de la finestra del '''KPackageKit'''. Si la font de programari no està ja llistada (veieu la captura de pantalla de sota) aleshores podeu el clicar damunt <menuchoice>Edita orígens</menuchoice> cap al fons de la finestra.
+
El Kubuntu ja està instal·lat amb la majoria de les fonts que hauríeu de necessitar, però si disposeu de coneixements per afegir una altra font de programari llavors haureu de seleccionar <menuchoice>Arranjament</menuchoice> a la finestra principal i després seleccionar <menuchoice>Configura les fonts de programari</menuchoice>.

Latest revision as of 14:40, 9 February 2013

El Kubuntu ja està instal·lat amb la majoria de les fonts que hauríeu de necessitar, però si disposeu de coneixements per afegir una altra font de programari llavors haureu de seleccionar Arranjament a la finestra principal i després seleccionar Configura les fonts de programari.


This page was last modified on 9 February 2013, at 14:40. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.