Difference between revisions of "Translations:Tutorials/Install KDE software/12/ca"

Jump to: navigation, search
(Created page with "La única diferència real és la de poder escollir les fonts pel vostre programari. El Kubuntu ja està instal·lat amb la majoria de les fonts que hauries de necessitar, però...")
 
Line 1: Line 1:
La única diferència real és la de poder escollir les fonts pel vostre programari. El Kubuntu ja  està instal·lat amb la majoria de les fonts que hauries de necessitar, però si disposes de coneixements per afegir una altra font de programari llavors has d’anar a la pestanya <menuchoice>configuració</menuchoice> de l'esquerra al costat de la finestra del '''KPackageKit'''. Si la font de programari no està ja llistada (veieu la captura de pantalla de sota) aleshores podeu el clicar damunt <menuchoice>Edita orígens</menuchoice> cap al fons de la finestra.
+
L'única diferència real és la de poder escollir les fonts pel vostre programari. El Kubuntu ja  està instal·lat amb la majoria de les fonts que hauries de necessitar, però si disposes de coneixements per afegir una altra font de programari llavors has d’anar a la pestanya <menuchoice>configuració</menuchoice> de l'esquerra al costat de la finestra del '''KPackageKit'''. Si la font de programari no està ja llistada (veieu la captura de pantalla de sota) aleshores podeu el clicar damunt <menuchoice>Edita orígens</menuchoice> cap al fons de la finestra.

Revision as of 15:11, 10 March 2012

Information about message (contribute)
This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.
Message definition (Tutorials/Install KDE software)
Kubuntu is set up already with most of what you should need, but if you are instructed to add another software source then you need to select <menuchoice>Settings</menuchoice> in main menu and then select <menuchoice>Configure Software Sources</menuchoice>.
TranslationL'única diferència real és la de poder escollir les fonts pel vostre programari. El Kubuntu ja  està instal·lat amb la majoria de les fonts que hauries de necessitar, però si disposes de coneixements per afegir una altra font de programari llavors has d’anar a la pestanya <menuchoice>configuració</menuchoice> de l'esquerra al costat de la finestra del '''KPackageKit'''. Si la font de programari no està ja llistada (veieu la captura de pantalla de sota) aleshores podeu el clicar damunt <menuchoice>Edita orígens</menuchoice> cap al fons de la finestra.

L'única diferència real és la de poder escollir les fonts pel vostre programari. El Kubuntu ja està instal·lat amb la majoria de les fonts que hauries de necessitar, però si disposes de coneixements per afegir una altra font de programari llavors has d’anar a la pestanya configuració de l'esquerra al costat de la finestra del KPackageKit. Si la font de programari no està ja llistada (veieu la captura de pantalla de sota) aleshores podeu el clicar damunt Edita orígens cap al fons de la finestra.


Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.