Digikam/Exif

From KDE UserBase Wiki
Revision as of 11:05, 17 January 2021 by FuzzyBot (talk | contribs) (Updating to match new version of source page)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Other languages:

Aplicar metadades EXIF ​a múltiples fotografies al digiKam

Transcrit des d'un article al blog d'en Dmitri Popov, el 7 d'agost de 2013

Si utilitzeu digiKam per a gestionar fotografies digitals des dels negatius, apreciareu la capacitat de l'aplicació per afegir i editar les metadades EXIF. Utilitzant la interfície dedicada del digiKam per a gestionar les metadades, podreu afegir valors EXIF clau, com el fabricant, el model de dispositiu, obertura, velocitat d'obturació, ISO, distància focal, etc. a les fotografies escanejades (sempre tindreu aquestes dades a mà).


No obstant, digiKam no permet aplicar les mateixes dades EXIF a múltiples fotografies en una sola operació. Afegir la mateixa marca, dispositiu, ISO, i la distància focal a una sèrie de fotografies una per una pot ser una mica molest, però podeu utilitzar un simple truc per evitar aquesta limitació. Comenceu afegint els valors EXIF ​​d'una sola fotografia. Després seleccioneu la resta de fotografies, escolliu Imatge -> Metadades -> Importa EXIF, trieu la fotografia processada, i premeu . Això aplicarà les dades EXIF ​​de la fotografia processada a les imatges seleccionades.

Information

Current version of digiKam (7.2) does not have tools to copy-paste or edit metadata on multiple image files at the same time. You may need to use other software for this, for example jExifToolGUI.


References: