Difference between revisions of "Translations:Kubuntu/Software/85/ca"

Jump to: navigation, search
(Importing a new version from external source)
 
(Importing a new version from external source)
Line 1: Line 1:
«Ufw» és l'eina de configuració de línia d'ordres per omissió per al tallafocs. «Ufw» vol dir «Uncomplicated Firewall» (tallafocs sense complicacions), està desenvolupat per a facilitar la configuració d'un tallafocs amb «iptables». Per obtenir més informació, vegeu [https://help.ubuntu.com/community/UFW UFW].
+
«Ufw» és l'eina de configuració de línia d'ordres per omissió per al tallafocs. '''Ufw''' vol dir «Uncomplicated Firewall» (tallafocs sense complicacions), està desenvolupat per a facilitar la configuració d'un tallafocs amb «iptables». Per obtenir més informació, vegeu [https://help.ubuntu.com/community/UFW UFW].

Revision as of 16:44, 15 March 2014

Information about message (contribute)
This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.
Message definition (Kubuntu/Software)
'''Ufw''' is the default commandline configuration tool for the firewall. '''Ufw''' stands for Uncomplicated Firewall. It is developed to ease iptables firewall configuration. For more information about ufw see: [https://help.ubuntu.com/community/UFW UFW]
Translation«Ufw» és l'eina de configuració de línia d'ordres per omissió per al tallafocs. '''Ufw''' vol dir «Uncomplicated Firewall» (tallafocs sense complicacions), està desenvolupat per a facilitar la configuració d'un tallafocs amb «iptables». Per obtenir més informació, vegeu [https://help.ubuntu.com/community/UFW UFW].

«Ufw» és l'eina de configuració de línia d'ordres per omissió per al tallafocs. Ufw vol dir «Uncomplicated Firewall» (tallafocs sense complicacions), està desenvolupat per a facilitar la configuració d'un tallafocs amb «iptables». Per obtenir més informació, vegeu UFW.


Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.