Difference between revisions of "Translations:Tutorials/69/ca"

Jump to: navigation, search
 
Line 1: Line 1:
Ara tenim una gran quantitat de guies d'aprenentatge addicionals que milloren la vostra productivitat en '''digiKam''' o '''showFoto'''. S'enumeren en la [[:Category:Photography|pàgina de la categoria Fotografia]].  La [[Special:myLanguage/Digikam/Tutorials|pàgina de les guies d'aprenentatge de digiKam]] us dóna una breu descripció. Gaudiu de la força!
+
Ara tenim una gran quantitat de guies d'aprenentatge addicionals que milloren la vostra productivitat en el '''digiKam''' o el '''showFoto'''. S'enumeren en la [[:Category:Photography|pàgina de la categoria Fotografia]].  La [[Special:myLanguage/Digikam/Tutorials|pàgina de les guies d'aprenentatge del digiKam]] us dóna una breu descripció. Gaudiu de la força!

Latest revision as of 17:07, 8 October 2018

Ara tenim una gran quantitat de guies d'aprenentatge addicionals que milloren la vostra productivitat en el digiKam o el showFoto. S'enumeren en la pàgina de la categoria Fotografia. La pàgina de les guies d'aprenentatge del digiKam us dóna una breu descripció. Gaudiu de la força!


This page was last modified on 8 October 2018, at 17:07. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.