Difference between revisions of "Translations:Tutorials/Install KDE software/16/ca"

 
Line 1: Line 1:
Normalment no necessiteu realitzar canvis d'aquesta configuració. Les fonts de programari poden ser afegides a través de la pestanya <menuchoice>Altre programari</menuchoice>, on podeu clicar al botó afegir i teclejar (o copiar i enganxar) l'adreça de la font del programari en el quadre de diàleg que s'obre:
+
Normalment no necessitareu realitzar canvis en aquesta configuració. Les fonts de programari es poden afegir a través de la pestanya <menuchoice>Altre programari</menuchoice>, on podeu clicar sobre el botó afegeix i teclejar (o copiar i enganxar) l'adreça de la font del programari en el quadre de diàleg que s'obri:

Latest revision as of 14:43, 9 February 2013

Normalment no necessitareu realitzar canvis en aquesta configuració. Les fonts de programari es poden afegir a través de la pestanya Altre programari, on podeu clicar sobre el botó afegeix i teclejar (o copiar i enganxar) l'adreça de la font del programari en el quadre de diàleg que s'obri:


This page was last edited on 9 February 2013, at 14:43. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.