Digikam/Facebook

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Digikam/Facebook and the translation is 100% complete.

Hvordan man downloader Facebook-albums i digiKam

Fra Mohamed Maliks blog, 15. februar 2011

Har du brug for at downloade Facebook-albums af dig eller dine venner men har ikke lyst til at skulle gemme hvert enkelt billede? Så kan digiKam hjælpe dig. Det er nemt og hurtigt. Sådan gør du:

Vælg menuen Importér -> Importér fra Facebook. Se skærmbilledet herunder.Når du vælger dette punkt vil du blive bedt om at logge ind på din Facebook-konto og eventuelt kæde din Facebook-konto sammen med digiKam. Din web-browser vil dukke op og give dig tilladelse til forbindelsen. Så bliver du møde med denne dialog.Her kan du vælge at downloade dit eget eller en vens album. Hvis du vælger Mit album, så ser du alle de albums, som du har uploadet i dropned-listen Album. Hvis du vælger at downloade en vens album, så vælg din vens navn i dropned-listen Ven og derefter det album, som du vil downloade. Som du kan se af skærmbilledet, så skal du angive, hvor du vil downloade billederne til. Vælg et sted i dine albums, klik på Nyt album og giv det et navn. Klik så på Start download. Det vil downloade billederne, som du har valgt.


Hvordan du uploader billeder til Facebook fra digiKam

Lad os nu se på, hvordan du uploader billeder til Facebook fra digiKam.

Det er let. Markér de billeder, som du vil uploade og vælg så menuen Eksportér -> Eksportér til Facebook...; så dukker der et nyt vindue op, hvor du bliver bedt om at logge på Facebook. Følg instruktionerne på skærmen. Herefter dukker følgende dialog op.Som du ser er det let og ligetil. Du kan lave et nyt album og give det et navn. Du kan vælge at ændre billedernes størrelse og endda indstillingen for JPEG-kvalitet. Når du er klar, så klikker du blot på Start upload.