Digikam/Fotografies amb geolocalització amb Android

This page is a translated version of the page Digikam/Geotag Photos with Android and the translation is 100% complete.
Other languages:

Fotografies amb geolocalització amb una càmera Android i digiKam

Transcrit des d'un article al blog d'en Dmitri Popov, el 29 d'octubre de 2012

Gràcies a les capacitats de correlació geogràfica de digiKam, podeu etiquetar geogràficament les fotografies utilitzant un fitxer GPX creat amb aplicacions com Open GPS Tracker. Però també hi ha una altra manera d'utilitzar el vostre dispositiu Android amb aquesta finalitat. L'aplicació incorporada a la càmera en la majoria dels dispositius Android és capaç d'etiquetar geogràficament les fotografies. Això vol dir que podeu prendre una fotografia etiquetada geogràficament amb la càmera de l'Android i després transferir les coordenades geogràfiques de la mateixa a altres fotografies amb digiKam. De manera que la propera vegada, quan preneu fotografies amb la càmera principal, recordeu prendre una fotografia de referència amb el dispositiu Android (assegureu-vos que l'opció d'etiquetatge geogràfic està activada).


Digikam-copygeocoords.png


Al digiKam, seleccioneu la fotografia de referència juntament amb les fotografies que voleu etiquetar geogràficament i escolliu Imatge -> Geolocalització. Feu clic dret sobre la fotografia de referència a la llista de selecció i escolliu Copia coordenades. Marqueu llavors la resta de les fotografies a la llista fent clic dret sobre una selecció, escolliu Enganxa coordenades, premeu el botó Aplica i ja està.


This page was last edited on 6 December 2013, at 13:33. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.