KJots/Recuperar els llibres de KJots esborrats

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page KJots/Recover Deleted KJots Books and the translation is 100% complete.
  Other languages:

  A vegades una usuari pot esborrar accidentalment un llibre de KJots. Això és un inconvenient, però ara les dades es poden recuperar.

  KJots desa automàticament fitxers de còpia de seguretat dels vostres llibres cada vegada que es tanca. Quan esborreu un llibre, romandran les còpies de seguretat. Noteu que les còpies de seguretat antigues seran eliminades 7 dies després que el llibre original hagi estat esborrat.

  Nota

  Aquesta pàgina es refereix a KJots en KDE SC 4.2 beta 2 i versions posteriors.


  Els fitxers de dades i de còpies de seguretat de KJots són desats al vostre directori local de dades del KDE. Normalment està a

  ~/.kde4/share/apps/kjots

  Obriu aquest directori a Dolphin.

  Nota

  Si aquest directori no existeix al vostre sistema, proveu
  dolphin `kde-config --localprefix`/share/apps/kjots
  des de la línia d'ordres.


  Utilitzeu el menú Eines per obrir el diàleg per trobar els fitxers i aneu a la pestanya Contingut. Introduïu una frase que sabeu que es troba al llibre i hauríeu de trobar diverses còpies de seguretat. El nom del fitxer no és important, però trobareu el més actualitzat agafant aquell amb la data de modificació més recent.

  Simplement copieu el fitxer de còpia de seguretat al vostre directori d'inici i obriu KJots. Utilitzeu el menú Fitxer per importar de nou el llibre dintre de KJots.