Kopete/Jabber/Opret din Jabberkonto

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Kopete/Jabber/Create your Jabber account and the translation is 100% complete.

Når du nu starter Kopete vil du se et tomt vindue.


Tomt Kopete-vindue


I afsnittet for neden står der Klik her for at tilføje en konto. Klik der for at åbne Indstillinger -> Indstil... -> Konti -> Tilføj konto, sådan at du kan oprette en ny konto. Vi vil tilføje en Jabber-konto, så vælg Jabber på listen og klik på Næste. Efter at du klikker på Registrér en ny konto åbnes et nyt vindue, hvor du kan angive den Jabber-server, som kontoen skal oprettes på.


Indstil Kopete


Du kan enten manuelt skrive det i tekstboksen Jabber-server eller vælge den fra den medfølgende liste, som kommer frem, når du klikker på knappen Vælg...


Servervalgs- dialogen

.


Efter at have valgt en server skal du angive dit ønskede Jabber-ID, dvs. dit brugernavn. Skriv det ønskede navn før et "@" i feltet Ønsket Jabber-ID. Efter at have udfyldt dit kodeord og gentaget det bør du sætte et flueben i valgboksen Brug protokol kryptering (SSL) for at få en krypteret klient-serverforbindelse.


Opret din konto


Nogle servere understøtter måske ikke denne mulighed, men de fleste gør. Klik nu på Registrér for af afslutte registreringen.

Tillikke, du har nu registreret en ny konto på en Jabber-server!