Arranjament del sistema/Efectes d'escriptori

Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page System Settings/Desktop Effects and the translation is 100% complete.

Other languages:
català • ‎dansk • ‎English • ‎italiano • ‎português do Brasil • ‎українська • ‎中文(中国大陆)‎
Settings-desktop-effects.png
Arranjament dels efectes de l'escriptori.
Dialog-information.png
 
Informació
Si coneixeu quelcom sobre aquestes preferències, si us plau, ajudeu-nos mitjançant l'afegit d'informació. No us preocupeu pel format. Nosaltres us ajudarem a assegurar que el text té el format correcte.El mòdul Efectes d'escriptori us permet controlar quins efectes gràfics voleu utilitzar pel vostre espai de treball.

Dialog-information.png
 
Informació
Els efectes d'escriptori ofereixen al vostre espai de treball l'aparença d'un sistema molt modern, però té un preu. Els efectes d'escriptori requereixen de capacitats gràfiques modernes. Si utilitzeu una màquina antiga, els efectes d'escriptori poden no ser possibles, o el vostre sistema es pot tornar lent i no respondre. En aquest cas, encara podeu utilitzar l'espai de treball Plasma, només assegureu-vos de desactivar els efectes d'escriptori.


A la pestanya General, podeu activar els efectes. També hi ha ajustaments dels efectes més comuns.

Podeu trobar que mentre els efectes d'escriptori en general funcionen bé en el sistema, de vegades poden causar problemes al vostre espai de treball. En aquests casos, només heu de desactivar els efectes temporalment. Això es pot aconseguir fàcilment fent clic al botó Suspèn els efectes d'escriptori. Quan els efectes d'escriptori estan suspesos es poden activar de nou fent clic a Reprèn els efectes d'escriptori (el mateix botó).

Settings-desktop-effects-2.png

A la pestanya Tots els efectes disposeu d'una llista d'efectes. A la part superior hi ha una eina de cerca. Feu clic al camp de text i comenceu a escriure part del nom o la descripció d'un efecte per a filtrar els que no coincideixen amb la cadena de cerca.

Al capdavant de cada efecte hi ha una casella de selecció. Useu-la per a seleccionar l'efecte. Al final de cada línia hi ha un botó Icon-documentinfo.png, feu-hi clic a que per obtenir informació sobre l'efecte. Molts dels efectes tenen un botó Icon-configure.png immediatament abans. Utilitzeu-lo per a configurar l'efecte individual.

A la pestanya Avançat es poden trobar opcions per a controlar el motor gràfic.


This page was last modified on 8 December 2013, at 14:10. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.