Translations:Applications/6/da

Category-user-desktop.png
Skrivebordet
Disse programmer udgør den grundlæggende funktionalitet af det rene skrivebord. De lader dig håndtere skrivebordet og tilpasse det efter dit eget hoved. Det er nok de programmer, som du vil bruge mest til almindelige opgaver.
 
Applications-internet.png
Internet & Netværk
Ingen computer er en ø nu om stunder. KDE SC har programmer, som lader dig modtage og sende data til andre computere, hvad enten det er over Internettet eller et lokalt netværk. De giver dig adgang til hele verden.
 
Applications-graphics.png
Grafik & Billedbehandling
Et billede siger mere end tusind ord. KDE SC har programmer til at fremvise og håndtere dine billeder og fotos, fremvise forskellige slags dokumenter og skabe dine egne billeder.
 
Applications-multimedia.png
Multimedia
Omdan dit skrivebord til et mini-medie center. Afspil din musik, se dine videoer, organiser dine samlinger eller lav backup af dem på CDer og DVDer. Bring liv til skrivebordet med KDE SC's udvalg af multimedie programmer.
 
Applications-office.png
Kontor & Produktivitet
Få styr på tingene med programmer fra KDE. Med kontor-, produktivitets- og groupware programmer, som følger internationale standarder og med andre nyttige redskaber hjælper KDE dig med at tage kontrol over din computer, men også over dit liv.
 
Applications-education.png
Uddannelse
Software fra KDE er ikke kun for de store kanoner. Om det er mellem atomerne, tværs over kloden eller ude mellem stjernerne, så hjælper vores software med at stræbe mod en lysere fremtid med en hel række af udviklende programmer for børn og studerende og med hjælp til lærere og forældre.
 
Preferences-system.png
System Administration
Bliv konge eller dronning på dit ege slot! KDE SC giver dig redskaberne til at tæmme din computer. Fra systemovervågere over kommandoskaller til systemindstillinger lader KDE SC dig tage kontrol.
 
Applications-accessories.png
Nyttige småprogrammer & Værktøjer
KDE SC giver dig snesevis af værktøjer til at berige dit skrivebord. De er måske ikke store eller sofistikerede, men disse småprogrammer er noget for sig selv. De hjælper og støtter dig i dit daglige arbejde.
 
Kdegameslogo.png
Spil & Legetøj
Det skal ikke være arbejde alt sammen. KDE SC giver dig et varieret udbud af spil, som du kan bruge timer på. Spil kort, undgå hoppende bolde eller indtag hele verden på din egen computerskærm. Men pas på, det kan være vanedannende.
 
Applications-development.png
Udvikling & Programmering
Et Fri Software-projekt som KDE's Software Collection ville ikke være komplet uden værktøjer til at skabe software. Det rige økosystem af software inkluderer programmer, der kan gøre en programmørs liv meget lettere, fra simple filsammenligningsværktøjer til et funlt udviklet Integreret Udviklings Miljø.
 
Preferences-desktop-accessibility.png
Tilgængelighed
KDE-fællesskabet tager sig af sine brugere uanset alder, køn, race eller fysisk formåen. Der er redskaber, både indbyggede småprogrammer og selvstændige programmer som lader mennesker med fysiske handikap bruge deres computer let og med effektivitet.

This page was last edited on 25 August 2012, at 10:44. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.