Translations:Applications/6/sv

Category-user-desktop.png
Skrivbordet
De här programmen utgör kärnan till ett fungerande Skrivbord, och ger dig möjligheten att hantera och ställa in ditt skrivbord som du vill ha det. Här hittar du antagligen program som du har användning av dagligen.
 
Applications-internet.png
Internet och nätverk
Ingen dator är en egen ö nuförtiden. KDE SC har några program som låter dig ta emot och skicka data till andra datorer, oavsett om det är via internet eller ett lokalt nätverk, och ger dig därmed tillgång till hela världen.
 
Applications-graphics.png
Grafik och bilder
Om en bild säger tusen ord så borde tusentals bilder säga flera miljoner ord. KDE SC tillhandahåller program som låter dig titta på och hantera dina bilder och foton, se olika slags dokument, och även att skapa helt nya bilder.
 
Applications-multimedia.png
Multimedia
Förvandla ditt skrivbord till ett litet medicacenter. Spela din musik, se på dina filmer, hantera dina samlingar, eller spara säkerhetskopior på CD-skivor eller DVD-skivor. Liva upp dagarna med KDE SCs utbud av multimedia-program.
 
Applications-office.png
Kontor och produktivitet
Skapa ordning med KDE-program! KDEs standardkompatibla kontor-, produktivitet- och grupphanteringsprogram, samt andra användbara verktyg, hjälper dig ta kontrollen över inte bara din egen dator utan även din vardag och ditt arbete.
 
Applications-education.png
Utbildning
KDE-program är inte bara till för stora pojkar och flickor. Oavsett om det handlar om atomer, hela vår planet, eller världar bortanför stjärnorna, så hjälps våra program åt att sträva efter en ljusare framtid med ett stort utbud av utbildningsprogram för barn och studenter, tillsammans med hjälpprogram för lärare och föräldrar.
 
Preferences-system.png
Systemadministration
Du kan vara kung eller drottning över ditt eget slott eftersom KDE SC ger dig de verktyg som behövs för att bemästra din egen dator. Med systemövervakning och terminaler och systeminställningar låter KDE SC dig ta kontrollen själv.
 
Applications-accessories.png
Tillbehör och verktyg
KDE SC tillhandahåller flera dussin av verktyg som ökar värdet av alla skrivbord. De kanske inte är så stora eller sofistikerade, men de här tillbehören bildar en klass för sig själva, då de skapar bekvämlighet och makt i datoranvändarens vardag.
 
Kdegameslogo.png
Spel och leksaker
Att bara jobba och aldrig leka skapar ett stressigt liv. Därför erbjuder KDE SC en stor uppsättning av spel för att hålla dig road och kanske till och med upptagen i timmar. Välj ett kort, undvik studsande bollar, eller ta över världen, allt från din bekväma kontorsstol. Men var försiktig, du kan bli beroende.
 
Applications-development.png
Utveckling och programmering
Ett Fri Mjukvaruprojekt som KDE SC skulle inte vara fullständigt utan verktyg att skapa mjukvara med. Det stora ekosystemet innehåller program som gör programmerarnas liv mycket enklare, från minimala program som bara jämför filer till en fullskalig Integrerad Utvecklingsmiljö.
 
Preferences-desktop-accessibility.png
Handikappstöd
KDE-gemenskapen bryr sig om sina användare oavsett ålder, kön, ras eller fysiskt tillstånd. Vi tillhandahåller verktyg, både inbyggda tillbehör och separata program, som låter människor med fysiska handikapp använda sina datorer enkelt och effektivt.

This page was last edited on 12 June 2010, at 12:33. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.