Digikam/Facebook

From KDE UserBase Wiki
Revision as of 13:40, 6 December 2013 by Abella (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Other languages:

Com descarregar àlbums de Facebook utilitzant digiKam

Transcrit des d'un article al blog d'en Mohamed Malik, el 15 de febrer de 2011

Necessiteu descarregar els vostres àlbums de Facebook o dels vostres amics? No voleu desar cada imatge individualment. Bé, en aquest cas digiKam ho té tot cobert. És fàcil i ràpid. Aquí us expliquem com fer-ho.

Aneu a Importa i seleccioneu Importa des de Facebook. Veure la següent captura de pantalla!Quan hi premeu, s'us demanarà que inicieu una sessió al vostre compte de Facebook o qualsevol enllaç al vostre compte de Facebook amb digiKam. S'obrirà el navegador web i obtindreu els permisos per entrar. A continuació, us donarà la benvinguda amb aquesta finestra.Aquí podeu escollir descarregar el vostre propi àlbum o el d'un amic. Si escolliu el vostre, feu clic al menú anomenat Àlbum per veure tots els àlbums que heu pujat. Si escolliu descarregar el d'un amic, escolliu el nom d'aquest amic i després seleccioneu l'àlbum que voleu descarregar. Com podeu veure a la captura de pantalla necessitareu especificar on voleu descarregar les fotografies. Seleccioneu la ubicació dels vostres àlbums, seleccioneu Nou àlbum i doneu-li un nom. A continuació, premeu Comença la descàrrega. Es descarregan les imatges que heu seleccionat.


Com pujar fotografies a Facebook utilitzant el digiKam

Ara aprendrem a pujar fotografies a Facebook utilitzant digiKam.

És simple. Seleccioneu les imatges que voleu pujar i Exporta -> Exporta a Facebook i us donarà la benvinguda amb una nova finestra on se us demanarà iniciar una sessió a Facebook. Seguiu les instruccions de la pantalla i veureu aquesta finestra.Com podeu veure el procés és molt fàcil i senzill. Podeu crear un nou àlbum i donar-li un nom. I escollir canviar la mida de les fotografies a la mida que preferiu i fins i tot podeu alterar l'ajustament de la qualitat JPG. Quan acabeu premeu Comença la pujada.