Arranjament del sistema/Cerca a l'escriptori

From KDE UserBase Wiki
Revision as of 01:18, 16 December 2022 by Abella (talk | contribs) (Created page with "{{Warning/ca|Aquesta configuració ha quedat obsoleta, ara el Plasma utilitza el Baloo. Si voleu més informació, mireu a Special:myLanguage/System Settings/File Search|Arr...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Atenció

Aquesta configuració ha quedat obsoleta, ara el Plasma utilitza el Baloo. Si voleu més informació, mireu a Arranjament del sistema/Cerca de fitxers


Arranjament per a les cerques a l'escriptori.

Informació

Si coneixeu quelcom sobre aquestes preferències, si us plau, ajudeu-nos mitjançant l'afegit d'informació. No us preocupeu pel format. Nosaltres us ajudarem a assegurar que el text té el format correcte.Aquest mòdul proporciona la configuració per a Nepomuk i Strigi. Nepomuk us permet adjuntar metadades als fitxers i tenir accés a aquestes metadades en qualsevol aplicació que suporti Nepomuk. L'indexador Strigi agafa aquesta informació i la fa disponible per a la cerca intel·ligent.

Per tal de fer ús d'aquests serveis, haureu d'activar-los a la pestanya Paràmetres bàsics.

A la pestanya Consulta d'escriptori, podeu configurar les carpetes que Strigi haurà d'indexar. Feu clic a l'enllaç Personalització de les carpetes d'índex... a la part dreta de la finestra. Això ens presenta un diàleg. A la part esquerra d'aquest trobareu una vista en arbre del sistema de fitxers. On podreu veure les carpetes que voleu indexar. A la meitat dreta hi ha una llista de patrons, els fitxers que continguin qualsevol d'aquests patrons no seran indexats.

Les opcions per a còpia de seguretat es troben a la pestanya Còpia de seguretat. Nepomuk és capaç de crear còpies de seguretat de les dades que no s'han pogut restaurar d'altra manera. Podeu optar per tenir còpies de seguretat realitzades de forma automàtica a intervals regulars, o podeu fer-les de forma manual. També hi ha una opció per restaurar una còpia de seguretat. Les automàtiques s'emmagatzemen a $KDEHOME/share/apps/Nepomuk/backupsync/backups/.

A la pestanya Arranjament avançat, podeu decidir la quantitat de memòria que Nepomuk està autoritzat a utilitzar.