Amarok/Manual/Oversigt/Amaroks menuer/Menuen Vis

This page is a translated version of the page Amarok/Manual/References/MenuAndCommandReference/ViewMenu and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎dansk • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎čeština

Menuen Vis

Denne top-niveau-menu indeholder tilvalg til at tilpasse Amaroks layout og en checkboks til at låse indstillingerne; brug den til at forhindre utilsigtede ændringer af layoutet af Amaroks vindue.

View Menu

Ændring af Amaroks værktøjslinje

Der er også to radioknapper i denne menu, som bruges til at vælge, hvilken værktøjslinje Amarok skal bruge. Hovedværktøjslinjen er højere og har nogle lidt anderledes kontroller end den Slanke værktøjslinje. De to vigtigste kontrolknapper i Hovedværktøjslinjen er en Afspil / Pause-knap og en knap til at kontrollere lydstyrken. Den viser også navnet på den aktuelle mediefil og har en skyder til at vise såvel som ændre den aktuelle position af afspilningen. Mere om værktøjslinjen.

Hovedværktøjslinjen
Den slanke værktøjslinje

Layouts af Amaroks vindue

Hvis tilvalget Lås layout ikke er valgt, så kan felterne Mediekilder, Kontekst og Spilleliste slås til og fra og mange layouts kan oprettes som det ses herunder:

Amarok layout11.png
Amarok layout26.png
Amarok layout28.png
Amarok layout22.png
Amarok layout27.png
Amarok layout25.png
Amarok layout23.png
Amarok layout24.png
Amarok 2.6 layout.pngThis page was last edited on 5 July 2013, at 08:57. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.