Amarok/QuickStartGuide/Kontekstvisningen

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Amarok/QuickStartGuide/TheContextView and the translation is 100% complete.

Kontekstvisningen

Amaroks stryke ligger i feltet Kontekst (i midten af Amaroks standardvindue), hvor du kan installere diverse appletter, som kan hjælpe dig med at nyde og udforske din musik. Det meste af den yderligere information hentes fra internettet, så det er vigtigt at have en internetforbindelse for at få fuldt udbytte af feltet Kontekst. Som udgangspunkt er der tre appletter til stede: Aktuelt spor, Sangtekster og Wikipedia.

Standardlayout

Som standard viser Kontekst-feltet følgende punkter: Aktuelt spor, Analysator, Wikipedia og Sangtekster. Afhængigt af skærmstørrelse er sangtekster måske ikke synlige, men de kan synliggøres ved at klikke på knappen for neden. Når intet spilles vil appletten Aktuelt spor vise de senest afspillede spor og information om den lokale samling.


Standardvisningen fra Amarok 2.8

Tilpasning af panelet Kontekst

Nederst i kontekst-feltet er der fire knapper, én for hver af standardappletterne. Til højre for disse knapper ser du ; klikker du på den, så vises , som lader dig fjerne disse appletter. Klik på appletterne for at føje dem til feltet. Træk knapperne med appletnavne rundt for at omordne dine appletter og klik igen for at gemme dine valg.

Dette gør kontekst-feltet meget fleksibelt og giver dig god mulighed for at tilpasse visningen efter dit eget hoved. Mere her.