Digikam/Afegir vores a les vostres fotografies

Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Digikam/Adding Borders To Your Photos and the translation is 65% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎català • ‎dansk • ‎italiano • ‎українська
Note-box-icon.png
Note
Transcribed from Mohamed Malik's blog, 7 March 2011. This tutorials was updated to the last version of Digikam in January 2019.


Moltes persones afegeixen vores a les imatges, perquè fan que la imatge es vegi millor i que destaqui. digiKam ho fa molt fàcil i senzill!

Hi ha dos maneres per aplicar vores a les imatges en digiKam.

Method 1 (Single photo)

Seleccioneu la fotografia a la que voleu aplicar una vora i premeu F4 al teclat. D'aquesta manera retornareu a la vista de l'editor. Des d'allà, seleccioneu Decora -> Afegeix una vora.

S'us presentaran amb moltes opcions.

Una opció és el Color sòlid. Aquesta opció us dóna molts colors entre els que podeu triar.

Digikam Borders2 1.jpg

Una vegada hagueu acabat premeu .

Si preferiu aplicar textures predefinides a les vores podeu seleccionar-les des del menú d'opcions disponible, el qual ofereix moltes opcions.


Copyright M.Malik


Si escolliu aquesta opció, podreu triar el primer i segon color. El primer color és el que es podrà veure a la zona interior, on el segon color serà el que veureu a la zona exterior. Veure la captura de pantalla:


Attribution image in screenshot: Muhammad Mahdi Karim (GFDL 1.2), from Wikimedia Commons

Quan hagueu acabat premeu .

Mètode 2

El mètode 1 és molt útil per provar la característica i mirar d'aconseguir una vora que realment s'adapti a les vostres necessitats. No obstant, si teniu moltes imatges per aplicar vores, llavors el gestor de la cua per lots seria la millor opció. Seleccioneu totes les imatges a les que voleu aplicar vores i premeu Ctrl + B al teclat i apareixerà el Gestor de la cua de lots.

Arrossegueu i deixeu anar l'eina Afegeix una vora a la llista de les eines assignades i establiu les vostres preferències, a continuació seleccioneu una carpeta de destinació, feu clic a Executa (Ctrl + P).

Veure la següent captura de pantalla:


Digikam borders-5.jpg

This page was last edited on 7 January 2019, at 23:40. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.