Digikam/Corbes predefinides de Adobe Photoshop

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page Digikam/Photoshop Preset Curves and the translation is 100% complete.
  Other languages:

  Utilitzar les corbes predefinides de Adobe Photoshop amb digiKam

  Transcrit des d'un article al blog d'en Dmitri Popov, el 17 de desembre de 2012

  Ja que el digiKam no maneja directament les corbes predefinides de l'Adobe Photoshop, l'aplicació suporta corbes en el format CRV compatible amb el GIMP. De manera que si voleu utilitzar corbes predefinides de l'Adobe Photoshop amb digiKam, haureu de convertir-los a fitxers CRV -i l'script de Python «acv2gimp.py» us ajudarà-. Abans de llançar l'script, assegureu-vos que Python està instal·lat al vostre sistema. A continuació, utilitzeu l'ordre chmod +x acv2gimp.py per fer executable l'script. Una vegada fet, podreu convertir una corba predefinida executant l'ordre ./acv2gimp.py seguida pel nom del fitxer en el format ACV:

  ./acv2gimp.py curvepreset.acv

  Per omissió, el fitxer convertit tindrà el mateix nom que l'original sense l'extensió de fitxer (p. ex., «curvepreset.acv» esdevindrà «curvepreset»), però es pot utilitzar el paràmetre -o per especificar un nom diferent:

  ./acv2gimp.py -o converteredcurvepreset.crv curvepreset.acv

  Per a carregar les corbes predefinides prèviament convertides al digiKam, obriu una fotografia per editar i escolliu Colors -> Ajust de corbes. Premeu llavors el botó Carrega i seleccioneu la corba convertida.