Digikam/Redibuixar

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Digikam/Straighten and the translation is 100% complete.
Other languages:

Redibuixar les fotografies amb el digiKam

Transcrit des d'un article al blog d'en Mohamed Malik, el 16 de febrer de 2011

Teniu alguna imatge on l'horitzó no és recte? En el meu cas, en tinc moltes. En aquest cas, ho podeu arranjar utilitzant digiKam. Aquí teniu com fer-ho.

Feu una ullada a aquesta fotografia... sens dubte ho necessita...


Copyright M.Malik


Des de la vista de la fotografia premeu la tecla F4 o feu clic dret sobre la fotografia i premeu Edita per anar a la vista de l'editor.

Des de la vista de l'editor aneu a Transforma -> Gir lliure.A continuació veureu aquesta finestra: feu una ullada a la dreta...A la dreta podeu veure el menú com Angle principal i Angle fi. Canvieu-ho i veureu els efectes en temps real. Altereu aquests valors fins que s'hagi redreçat la vostra imatge. Això és el que obtinc:


Bé, ara la fotografia es veu molt millor!

Nota

Estic utilitzant digiKam 2.0 beta 2. No obstant, l'actual versió estable no proporciona la funció de control de versions, utilitzant-la fem que en desar un fitxer a l'editor el fitxer original no es veurà afectat. Això només està disponible en la versió beta 2.0, no en l'actual versió estable 1.x, així que feu una còpia de seguretat tots els fitxers abans de desar per que l'editor substituirà els fitxers originals.