Digikam/Prendre fotografies

This page is a translated version of the page Digikam/Tethered Shooting and the translation is 100% complete.
Other languages:

Prendre fotografies amb el digiKam

Transcrit des d'un article al blog d'en Dmitri Popov, el 12 de març de 2012

Mentre digiKam no té rival amb cap programari específic per prendre fotografies des de l'ordinador, podeu utilitzar la interfície Importa de l'aplicació per activar la càmera connectada i a l'instant prendre fotografies. Aquesta funcionalitat pot ser útil quan es vol tenir una vista prèvia instantània de les fotografies preses en una pantalla gran.


Digikam capture.png


Per fer ús d'aquesta característica, connecteu la càmera a la màquina on s'executa digiKam, i engegueu la càmera. En digiKam, escolliu Importa → Càmeres i seleccioneu el vostre model de càmera. A continuació, podeu activar la càmera amb el botó Captura. Hi ha un parell de coses que cal tenir en compte. digiKam no pot controlar la configuració de la càmera (mode de tir, obertura, velocitat d'obturació, etc.) de forma remota, pel que l'haureu d'haber arranjat abans de prendre les fotografies. Les imatges capturades des de la interfície Importa no s'emmagatzemaran a la targeta d'emmagatzematge de la càmera, de manera que assegureu-vos d'importar-les a digiKam abans de desconnectar o apagar la càmera.


This page was last edited on 6 December 2013, at 13:36. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.