Dolphin/Personalitzar la icona d'una carpeta

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Dolphin/Customize Folder Icon and the translation is 100% complete.

Personalitzar la icona d'una carpeta

Personalitzar la icona d'una carpeta fa que sigui més fàcil navegar a través del sistema de fitxers, ja que no dependreu només del nom de la carpeta per identificar-la. De fet, en general és més fàcil identificar un fitxer o carpeta per la seva icona que pel seu nom. Dolphin fa que sigui fàcil el personalitzar la icona de qualsevol carpeta:

En primer lloc, feu clic dret sobre la carpeta i seleccioneu Propietats.

Després aneu a la pestanya General, i feu clic sobre la icona a la cantonada superior esquerra.

Apareixerà una finestra de diàleg.

Des d'on podreu:

  • Examinar les icones del sistema: feu clic sobre el botó d'opció Icones del sistema, a continuació, seleccioneu una categoria d'icona (Llocs Places en la imatge), i la llista de a sota es tornarà a carregar amb les icones del sistema per a la categoria especificada.
  • Examinar les icones que no són del sistema: feu clic a Altres icones, i la llista de a sota es tornarà a carregar amb les icones que no formen part del vostre tema d'icones del sistema. Aquestes icones poden ser, per exemple, les icones de les aplicacions instal·lades.
  • Utilitzar una icona personalitzada: feu clic a Altres icones, a continuació, feu clic a Navega..., i cerqueu el fitxer d'imatge personalitzada a utilitzar com a icona de la carpeta.

Una vegada trobeu la icona que voleu utilitzar per a la carpeta, feu-hi clic. Torneu a la finestra de diàleg Propietats, i la icona sobre la que heu fet clic substituirà a l'antiga.

Ara, feu clic a per aplicar finalment els canvis de veritat. La vostra carpeta ara utilitzarà la icona de la vostra elecció.