KAlarm

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page KAlarm and the translation is 100% complete.
  KAlarm és un programador personal per a alarmes de missatge, àudio, ordres i correu electrònic

Podeu configurar missatges d'alarma que apareixeran a la pantalla a l'hora escollida (amb so si es vol), o podeu programar la reproducció d'àudio, l'execució d'ordres o l'enviament de correus electrònics.

Quan configureu una alarma, podeu:

  • Per als missatges d'alarma, escolliu si voleu escriure el vostre propi missatge de text, mostrar el text generat per una ordre, o mostrar un fitxer de text o d'imatge.
  • Configurar l'alarma per a que es repeteixi en base a les recurrències hora/minut, diària, setmanal, mensual o anual, o configurar-la per a que s'activi cada vegada que accediu. També podeu especificar una recurrència dins d'una altra. Es pot obligar a les alarmes a ocórrer només durant l'horari de treball, o excepte els festius.
  • Especificar que s'ha de mostrar un recordatori abans, o després, de l'hora de l'alarma principal.
  • Escollir un color i tipus de lletra per mostrar el missatge d'alarma.
  • Especificar un timbre o un fitxer de so per reproduir quan es mostri el missatge, o especificar que el missatge s'ha de parlar.
  • Escolliu si s'ha de cancel·lar l'alarma si no es pot activar a la data prevista. Una alarma només es pot activar mentre esteu en una sessió i funcionant en un entorn gràfic. Si opteu per no cancel·lar l'alarma si no es pot activar a l'horari previst, aquesta s'activarà quan finalment torneu a entrar en una sessió.
  • i molt més...


Establir una alarma


És possible utilitzar múltiples calendaris d'alarma amb els quals serà possible compartir les alarmes entre un ordinador portàtil i l'ordinador de sobretaula.

Les alarmes es poden programar des de la línia d'ordres o a través de crides de D-Bus/DCOP des d'altres programes.


L'emergent resultant


Més informació