KOrganizer/Fremtiden

This page is a translated version of the page KOrganizer/Future and the translation is 100% complete.

Fremtiden

Tng.gif KOrganizers fremtid afhænger af dig. Som et sandt open source-project har KOrganizer altid draget nytte af feedback, forslag og bidrag fra brugere, udviklere, oversættere og skribenter. Dette vil ikke ændre sig.

Vil du rapportere en fejl til KOrganizer-teamet? Har du et specielt ønske til en funktion i KOrganizer? Tøv ikke med at informere KOrganizer-teamet om fejl, du er stødt på eller ønsker. Se detaljerne på kontaktsiden.

Er du interesseret i at blive en del at det spændende fællesskab og i at fremme Linux-skrivebordet? Der en mange nye funktioner, som skal implementeres, dokumentation, som skal skrives, oversættes og testes. Ethvert bidrag er velkomment. Se på KDE PIM-fællesskabets webside for at få mere at vide om, hvordan du kan bidrage til KOrganizer og resten af KDE's PIM-pakke. Se også afsnittet om KDE PIM: Juniorjobs for at finde små opgaver.


This page was last edited on 16 July 2019, at 10:43. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.