Kaffeine-TV

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Kaffeine-TV and the translation is 100% complete.


Kaffeine és un complet reproductor de medis, però una de les seves característiques que no es veu en molts altres és la possibilitat de reproduir programes de televisió digital en ordinadors equipats amb les sintonitzadores de televisió apropiades.


Arranjament

Kaffeine detecta la presència d'una targeta sintonitzadora apropiada i si ho ha fet veureu aquesta informació fent clic sobre l'element del menú DVB -> Configura DVB a la secció de la configuració anomenada Dispositiu DVB. També en aquest diàleg de configuració es pot seleccionar la font (emissor) del senyal de DVB. Kaffeine sembla haver pre-carregat informació sobre diversos centenars de fonts terrestres i per satèl·lit. També hi ha un opció AUTO que, si la targeta admet aquesta funció, significa que no cal conèixer el nom de la vostra font.Després d'haver comprovat que teniu una targeta sintonitzadora reconeguda i una font per escanejar els canals, aneu al diàleg de canals (DVB -> Canals al menú principal de Kaffeine). Aquí hi ha un botó prominent (en vermell) Inicia l'exploració. Quan el premeu, fareu que la targeta sintonitzadora escanegi els canals, els quals seran llistats a l'àrea de mà dreta del diàleg (anomenada «Trobat»). Seran recollides tant les estacions de ràdio com de televisió. Després d'això la forma més senzilla de procedir és prémer successivament els botons Selecciona-ho tot i Afegeix els seleccionats que mouran tots els canals trobats a l'àrea esquerra del diàleg (anomenada «Canals»).Això és tot - ja heu configurat el sistema i podeu començar a veure i escoltar.


Ús

Per a fer-ho, aneu a la finestra d'inici i feu clic a la icona de la televisió digital. La llista de canals que s'ha generat s'obrirà en el plafó de l'esquerra. En fer doble clic sobre un canal a la llista s'obrirà i començarà a reproduir-se al plafó de la dreta. Un sol clic sobre un canal proporcionarà una visualització en pantalla amb els detalls del programa que hi ha actualment en aquest canal.