Kig/FAQ

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page Kig/FAQ and the translation is 100% complete.
  Other languages:

  Hjem » Programmer » Uddannelse » Kig » FAQ

  Dette afsnit skal svare på ofte stillede spørgsmål om Kig, som jeg får dra brugere. Hvis du stadig har spørgsmål eller mener, at dermangler et svar her, så lad mig vide det.

  Brug af Kig

  Hvordan kan jeg importere en makro-fil?
  Når du har hentet en makro fil, så kan du importere den til Kig ved at bruge disse instruktioner (indrettet efter et typisk Linux-system):
  • Global installation (kræver root-rettigheder) installerer makroen for alle brugere af Kig på den maskine: placér den i $KDEDIR/share/apps/kig/builtin-macros/. Den nye makro vil være tilgængelig i Kig næste gang du starter progarmmet.
  • Lokan installation installerer kun makroen for den bruger, som installerede den: i Kig vælger du Typer -> Håndtér typer, klik på importknappen, vælg den makro-fil du vil importere, så er du kalr.
  Du kan finde nogle Kig-makroer i makro-arkivet.

  on-script;Er det muligt at redigere et Pyth? Hvordan??

  Det er muligt med Kig 0.10.6 (som udsendes med KDE 3.5.4) og senere versioner. For at redigere et Python-script skal du blot klikke på det objekt, som scriptet producerer og vælge Redigér script. Redigér så scriptet og klik på Afslut for at anvende dine ændringer.
  Se her for dokumentationen for Kigs Python scripting-API.