Kontact Touch/WinCE

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Kontact Touch/WinCE and the translation is 100% complete.
Other languages:

Instal·lar i actualitzar

Windows Mobile 6.5 (per exemple, HTC Touch Pro 2)

Requeriments

Necessitareu aproximadament 120 MB de memòria interna lliure.

Instal·lació

Oferim un arxiu cab d'instal·lació per a WM 6.5. Simplement feu clic en aquest enllaç al navegador i deseu-lo a la targeta de memòria externa (assegureu-vos de tenir accés a Internet de qualitat quan ho feu).

A continuació, executeu el fitxer descarregat (per exemple, navegant amb l'explorador de fitxers cap a la ubicació de la descàrrega).

L'instal·lador us demanarà per la ubicació d'instal·lació, observeu que fins i tot si heu triat la targeta, la majoria dels fitxers s'instal·laran a la memòria interna (però no les vostres dades).

Compte, el procés d'instal·lació triga un parell de minuts i la major part del temps la barra de progrés no pot indicar el progrés. Sigueu pacient. Si no ha canviat res després de mitja hora, reinicieu el telèfon.

En general, en cas de problemes durant el procés d'instal·lació/desinstal·lació/ús, reinicieu el telèfon.

A més, si la instal·lació va tenir èxit, reinicieu el telèfon.

Aturar tots els processos relacionats amb Kontact Touch

A partir de principis de les revisions de desembre de 2010, el dorsal s'inicia automàticament quan s'inicia el telèfon. Per aturar-lo, podeu utilitzar una acció de menú, aquesta s'abasta des de tots els frontals, per exemple, Correu -> Aturada completa.

Actualització

Podeu executar una nova instal·lació, us oferirà desinstal·lar la versió anterior i més tard us demanarà que esborreu la configuració local. Per tal d'obtenir una nova versió haureu de desinstal·lar la versió anterior.

Desinstal·lació

Abans de la desinstal·lar, reinicieu el telèfon.

A continuació, desinstal·leu mitjançant la pàgina de configuració. Tingueu en compte que la desinstal·lació triga uns 10 minuts. L'única informació que s'obté és la roda que gira amb boles de colors.

Netejar la configuració

Si voleu començar de nou o eliminar la configuració dels components del KDE completament, necessiteu fer tres coses. En primer lloc sortiu de Kontact (utilitzant el menú -> Surt de Akonadi).

A continuació, inicieu l'explorador de fitxers i esborreu les carpetes a «My Documents»:

.config
.local
.kde
.strigi

A la targeta de memòria hi ha una carpeta

akonadi

Esborreu-la, també.

Idioma

Per canviar de l'anglès al català podeu esborrar /Program Files/Kontact-Mobile/share/config/kdeglobals.

Fer que funcioni l'encriptatge

S/MIME

  • Assegureu-vos de tenir els fitxers necessaris en el dispositiu. Per exemple, copieu-los a la targeta de memòria. Cal tenir a) els certificats (públic), incloent l'arrel i els certificats de la CA intermediària, per exemple, o «mygroup.pem» o «rootA.der» b) l'entorn de clau secreta, per exemple, «bernhard.p12». Els sufixos han de ser correctes.
  • Importeu a la pila de la criptografia. Una forma és iniciar Kleopatra a través de la icona. Useu Fitxer -> Importa certificat per a importar. Per fer que la vostra arrel de confiança, o bé prepareu un fitxer «trustlist.txt» i copieu-lo a \Device\gnupg i després atureu i reinicieu el gpg-agent (per exemple, reinicieu el dispositiu) o useu Kleopatra.

Consells generals

  • El missatge d'error «out of memory, please close a tab» indica que el sistema del dispositiu s'ha quedat sense memòria. Això pot passar per exemple quan s'intenten iniciar dues aplicacions de Kontact Touch. Tancant-ne una en general allibera prou memòria per a seguir treballant.
  • Si reinicieu el telèfon no serà possible a causa de rareses observades en les congelades del sistema, treure la bateria o prémer el botó de reinici ho solucionarà.
  • Assegureu-vos d'estar connectat a Internet abans de començar qualsevol cosa de Kontact Touch.