Kopete/ICQ/Føj dine kontakter til vennelisten

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Kopete/ICQ/add friends and the translation is 100% complete.

Tilføj en kontakt

Nu da du har forbundet Kopete til din konto, skulle vinduet se sådan ud.

Forbundet


For at tilføje en kontakt klikker du på Tilføj i værktøjslinjen og vælger din konto (i dette tilfælde er det dit UIN), eller du kan bruge menuen Fil -> Tilføj kontakt -> din konto Der angiver du UIN for den kontakt, som du vil tilføje.


Hvis du ikke kender kontaktens UIN, men måske han nick eller e-mail-adresse, så er det muligt at søge. Klik på knappen Søg.

Det er også muligt at søge efter UIN'er


At blive tilføjet

Hvis du bruger ICQ, så er det sandsynligt, at du vil blive tilføjet af andre. Hvis det sker, så frembringer Kopete en besked, som indeholder UIN'et for den person, som vil føje dig til sin liste.

Forespørgsel om godkendelse


For at få mere information om personen kan du klikke på Info.... Herved åbnes et vindue med al den tilgængelige information om personen.

Information


Nu kan du godkende personen. Hvis du godkender ham, så kan du chatte med ham og vice versa; hvis du blokerer ham, så kan han ikke tale med dig.

At chatte

For at chatte klikker du på en af dine kontakter. Et chatvindue dukker så op. Der kan du skrive din tekst og sende den.

Chat med dine kontakter


Det er også muligt at sende meddelelser til personer, som er offline. De vil modtage din besked lige så snart de går online.

Spam

Desværre er der en masse spam (spam er meddelelser, som du ikke ønsker, sædvanligvis reklamer og virusser) på ICQ-netværket. For at undgå spam bør du kun godkende folk, som du kender. Du kan intet gøre ved problemet. Du skal bare ignorere dem!