Pairs

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Pairs and the translation is 100% complete.
Other languages:

Hjem » Programmer » Uddannelse » Pairs


Pairs er et læringsprogram, som stimulerer din hukommelse og logiske evner. Det er tænkt som en hjælp til førskolebørns udvikling.

Det er en del af KDE Education Project.


Beskrivelse

Pairs er en samling af spil, som skal hjælpe førskolebørn i deres udvikling. Med disse spil kan barnet forbedre sin hukommelse, logik, hørelse og læsefærdigheder. Hvert spil kan have forskellige temaer, sådan at barnet bliver stimuleret med forskellige og nye udfordringer.

Pairs' opstartsskærm


Spillet Par

Par er et spil til udvikling af hukommelsesevnen. Spillets mål er at finde alle de identiske billeder. Disse billeder er skjult i et sæt af kort. Når spilleren klikker på et kort så vendes det om og det skjulte billede vises. Når spilleren klikker på endnu et kort og hvis det har samme billede som det første kort, så bliver de markeret som et korrekt par. Når et korrekt par er blevet fundet, så forbliver begge kort vendt og spilleren får et point. Hvis du derimod klikker på et forkert kort så vendes begge kort tilbage, så billederne skjules igen. Hvert kort passer kun til et andet kort med det samme billlede på bagsiden. For at kunne spille dette spil skal spilleren huske, hvor de forskellige billeder er skjult. Spillet slutter når spilleren har fundet alle parrene.

Spillet Par

Spillet Forbindelser

Forbindelser er et spil, som udvikler hukommelse og logisk sans. Målet med spillet er at finde billeder, som passer til hinanden. Matchende par er ikke identiske som i spillet "Par". Når spilleren klikker på et kort så vendes det om og det skjulte billede vises. Når spilleren klikker på endnu et kort og hvis det har et billede, som matcher det første kort, så bliver de markeret som et korrekt par. Når et matchende par findes, så skjules de ikke igen og spilleren får point. Hvis du derimod klikker på et forkert kort så vendes begge kort tilbage, så billederne skjules igen. I dette spil skal spilleren ikke blot huske billedernes placering, han/hun skal også finde de rigtige sammenhænge. Spillet slutter når spilleren har fundet alle parrene.

Spillet Forbindelser

Spillet Logik

Logik er et spil til udvikling af logiske evner. På spillepladen er der forskellige kort, som alle vender opad, sådan at spilleren kan se alle billederne. Hvert kort passer med ét andet kort, med et billede som har en eller anden forbindelse til det første. Spilleren skal finde matchende par af kort. . Når et matchende par findes, så skjules de ikke og spilleren får point.

Spillet Logik

Spillet Lyd

Lyd er et spil til udvikling af hukommelse og hørelse. På spilleflader er der forskellige kort, som alle vender nedad, sådan at spilleren ikke ser indholdet. Der er to typer kort, den ene har et billede og den anden vil afspille en lyd, når den vælges. Spilleren skal finde den rigtige lyd, som matcher et billede. Når to matchende kort findes, så skjules de ikke igen og spilleren får point. Ellers vendes kortene tilbage, så billederne skjules igen.

Spillet Lyd

Spillet LydLogik

LydLogik er et spil til udvikling af hørelsen. På spilleflader er der forskellige kort, som alle vender opad. Der er to typer kort, den ene har et billede og den anden vil afspille en lyd, når den vælges. Spilleren skal finde den rigtige lyd, som matcher et billede. Når to matchende kort findes, så skjules de ikke igen og spilleren får point.

Game SoundLogic

Spillet Ord

Ord er et spil, som udvikler barnets hukommelse og læsefærdigheder. På spilleflader er der forskellige kort, som alle vender nedad, sådan at spilleren ikke ser indholdet. Der er to typer kort, den ene har et billede og den anden et ord. Spilleren skal finde det rigtige ord, som matcher et billede. Når to matchende kort findes, så skjules de ikke igen og spilleren får point. Ellers vendes kortene tilbage, så billederne skjules igen.

Spillet Ord