Arranjament del sistema/Detalls del compte

Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page System Settings/Account Details and the translation is 100% complete.

Other languages:
català • ‎dansk • ‎Deutsch • ‎Ελληνικά • ‎English • ‎español • ‎français • ‎galego • ‎italiano • ‎română • ‎українська • ‎中文(中国大陆)‎
Settings-acount.png
A Detalls del compte trobareu l'arranjament que afecta el vostre compte d'usuari.
Dialog-information.png
 
Informació
Si coneixeu quelcom sobre aquestes preferències, si us plau, ajudeu-nos mitjançant l'afegit d'informació. No us preocupeu pel format. Nosaltres us ajudarem a assegurar que el text té el format correcte.Preferences-desktop-user.png

Contrasenya i compte d'usuari

Aquí podeu canviar la contrasenya i la imatge associada al vostre compte d'usuari. També podeu editar la informació personal que està associada al vostre compte, i podreu canviar la forma en que es comporta el camp d'entrada de la contrasenya a la pantalla d'inici de sessió.

Canviar la vostra imatge

Per tal de canviar la vostra imatge d'usuari, només heu de fer clic al quadre al costat esquerra del nom d'usuari, el qual conté la vostra imatge actual. Apareixerà una finestra de selecció de la cara. Allí podreu triar entre les diferents imatges disponibles, o feu clic en Imatge a mida per a cercar una imatge a l'ordinador. Una vegada triada la imatge, premeu .

En el cas de no poder modificar la vostra imatge i esteu utilitzant el KDM com a gestor d'inici (no aplicable a LightDM), aneu a Pantalla d'inici de sessió, i a la pestanya Usuaris canvieu «Origen de la imatge d'usuari» a «Usuari, sistema» o «Usuari».

System-file-manager.png

Camins

Aquí podeu configurar els directoris preferits per a diferents tipus de contingut, com per exemple la vostra carpeta Escriptori o la carpeta Música. Les aplicacions poden usar aquests valors per omissió.

Per exemple, si establiu un valor per a la carpeta de Música, la primera vegada que inicieu l'Amarok us demanarà si voleu usar aquesta carpeta per emmagatzemar la vostra col·lecció de música.

Kwalletmanager.png

Cartera del KDE

Aquí trobareu l'arranjament per a KWalletManager, l'aplicació que gestiona les contrasenyes i controla quines aplicacions hi tenen accés.

Get-hot-new-stuff.png

Escriptori social

Aquí trobareu l'arranjament de l'escriptori social que inclou el proveïdor de Obtén novetats candents. Hi ha més informació al manual.

Preferences-web-browser-shortcuts.png

Dreceres web

Aquests ajustaments us permetran gestionar les dreceres web.

Les aplicacions com Konqueror, Rekonq i KRunner us permeten cercar en una àmplia varietat de proveïdors d'informació a la web. Si habiliteu les dreceres web, simplement posant al davant un prefix específic de proveïdor seguit pel terme de cerca, cercareu a la web per les pàgines d'informació sobre KDE, per exemple, podeu obrir KRunner (prement Alt + F2) i escriure gg: KDE. Els resultats es mostraran en el vostre navegador estàndard. Ja que l'opció Usa només les dreceres preferides està habilitada per omissió, abans de començar a utilitzar una drecera web, marqueu la drecera web que voleu utilitzar com a preferida (a la tercera columna) o desmarqueu l'opció Usa només les dreceres preferides.

Hi ha més informació sobre les dreceres web al manual de Konqueror.


This page was last modified on 12 December 2013, at 17:16. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.