Power Devil

This page is a translated version of the page System Settings/Power Management and the translation is 89% complete.
Outdated translations are marked like this.
PowerDevil1.png
Power Devil permet definir totes les configuracions de l'energia,

Arranjament global

Power Devil es configura mitjançant Arranjament del sistema -> Maquinari -> Gestió d'energia. La primera pantalla, us permet configurar les accions apropiades d'acord amb l'estat enèrgic. Podeu establir l'acció que ha de prendre el sistema després d'haver passat un temps específic per a cada estat (p. ex., enfosqueix la pantalla després de 10 minuts de bateria) o en un esdeveniment (p. ex., suspensió quan es tanca la tapa del portàtil).

PowerDevil2.png

La pestanya Arranjament avançat és on s'estableixen els paràmetres pels nivells de la bateria, i també es decideix quina acció voleu que tingui lloc quan la bateria arriba a un nivell crític. També és el lloc on podeu configurar les notificacions. Igual que en el cas de la majoria de les aplicacions KDE, podreu establir un so o una bandera com la forma en què voleu ser notificat, o res en absolut.

ActivitySettings.png

En les últimes versions del KDE, s'ha afegit a la pestanya Arranjament d'activitat. Permet configurar diversos ajustaments de potència per activitat.


This page was last edited on 3 February 2019, at 11:00. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.