Arranjament del sistema/Aparença de l'espai de treball

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page System Settings/Workspace Appearance and the translation is 100% complete.
Arranjament de l'aparença de l'espai de treball.

Informació

Si coneixeu quelcom sobre aquestes preferències, si us plau, ajudeu-nos mitjançant l'afegit d'informació. No us preocupeu pel format. Nosaltres us ajudarem a assegurar que el text té el format correcte.Decoració de les finestres

Aquí podeu seleccionar el tema de finestra que voleu utilitzar. El tema afecta com apareixeran la barra de títol de la finestra i les vores de la finestra, així com els botons de la línia de títol. Podeu ajustar el tema escollit amb els botons Configura la decoració... i Configura els botons... i el botó Obtén decoracions noves... us permet descarregar més temes.

Tema del cursor

De la mateixa manera, podeu escollir la col·lecció dels cursors a utilitzar en l'espai de treball, i hi ha un botó Instal·la tema nou... per obtenir més temes de cursor.

Tema d'escriptori

A la pestanya Tema seleccionareu els temes d'escriptori que voleu utilitzar, i hi ha un botó Obtén temes nous... per a descarregar nous temes.

A la pestanya Detalls podeu modificar l'aparença dels elements individuals del vostre tema d'escriptori.

Pantalla d'inici

Aquí escollireu quina pantalla utilitzar. La pantalla d'inici és la pantalla que es pot veure mentre l'equip s'inicia.