Arranjament del sistema/Comportament de l'espai de treball

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page System Settings/Workspace Behaviour and the translation is 100% complete.
Configura l'espai de treball.

Informació

Si coneixeu quelcom sobre aquestes preferències, si us plau, ajudeu-nos mitjançant l'afegit d'informació. No us preocupeu pel format. Nosaltres us ajudarem a assegurar que el text té el format correcte.Escriptoris virtuals

El tenir moltes finestres obertes en l'espai de treball pot ser confús. Els escriptoris virtuals us donen una forma de separar les tasques i mantenir un mínim d'ordre de les finestres. En el mòdul Escriptoris virtuals els podeu configurar. A la pestanya Escriptoris podeu establir el nombre d'escriptoris virtuals que vulgueu, i se'ls pot donar noms. La pestanya Canvi conté la configuració per canviar entre escriptoris virtuals: A la llista desplegable Animació decidireu com funcionarà l'aspecte de la transició d'un escriptori virtual a un altre. També podeu configurar dreceres per anar entre els escriptoris virtuals, o a un escriptori en particular.

Vores de la pantalla

En el mòdul Vores de la pantalla podeu triar entre certes accions que s'activen quan el ratolí es mou a una de les vores o cantonades de la pantalla. Cada vora i cantonada pot tenir la seva pròpia acció adjunta. També podeu decidir si voleu que les finestres es maximitzin quan les arrossegueu fins a la vora superior de la pantalla, o en mosaic quan s'arrosseguen als costats de la pantalla. Finalment, podeu definir el que passa amb les finestres quan s'arrosseguen a través de la vora de la pantalla.

Espai de treball

En el mòdul Espai de treball podeu triar quin espai de treball voleu: Utilitzar un escriptori convencional o un per a portàtils. També podeu decidir si voleu que la Caixa d'eines mostri els mateixos estris que a l'escriptori, o si hauria d'haver-hi un conjunt propi d'estris.