Arranjament del sistema/Comportament de l'espai de treball

This page is a translated version of the page System Settings/Workspace Behaviour and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎català • ‎dansk • ‎français • ‎português do Brasil • ‎українська
Settings-workspace-behaviour.png
Configura l'espai de treball.
Dialog-information.png
Informació
Si coneixeu quelcom sobre aquestes preferències, si us plau, ajudeu-nos mitjançant l'afegit d'informació. No us preocupeu pel format. Nosaltres us ajudarem a assegurar que el text té el format correcte.Preferences-system-windows.png

Escriptoris virtuals

El tenir moltes finestres obertes en l'espai de treball pot ser confús. Els escriptoris virtuals us donen una forma de separar les tasques i mantenir un mínim d'ordre de les finestres. En el mòdul Escriptoris virtuals els podeu configurar. A la pestanya Escriptoris podeu establir el nombre d'escriptoris virtuals que vulgueu, i se'ls pot donar noms. La pestanya Canvi conté la configuració per canviar entre escriptoris virtuals: A la llista desplegable Animació decidireu com funcionarà l'aspecte de la transició d'un escriptori virtual a un altre. També podeu configurar dreceres per anar entre els escriptoris virtuals, o a un escriptori en particular.

Preferences-system-windows.png

Vores de la pantalla

En el mòdul Vores de la pantalla podeu triar entre certes accions que s'activen quan el ratolí es mou a una de les vores o cantonades de la pantalla. Cada vora i cantonada pot tenir la seva pròpia acció adjunta. També podeu decidir si voleu que les finestres es maximitzin quan les arrossegueu fins a la vora superior de la pantalla, o en mosaic quan s'arrosseguen als costats de la pantalla. Finalment, podeu definir el que passa amb les finestres quan s'arrosseguen a través de la vora de la pantalla.

Plasma.png

Espai de treball

En el mòdul Espai de treball podeu triar quin espai de treball voleu: Utilitzar un escriptori convencional o un per a portàtils. També podeu decidir si voleu que la Caixa d'eines mostri els mateixos estris que a l'escriptori, o si hauria d'haver-hi un conjunt propi d'estris.


This page was last edited on 31 March 2012, at 16:11. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.