Treballar amb Google Calendar

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Working with Google Calendar and the translation is 100% complete.

Atenció

Aquestes instruccions no són necessàries a causa d'un recurs de Google Calendar que ve amb el KDE. No necessitareu més utilitzar DAV. Al KOrganizer, simplement aneu a Arranjament -> General -> Calendaris i filtreu per google.


Nota

Per a fins de demostració, el compte de Google utilitzat en aquesta guia d'aprenentatge és [email protected]


Introducció

La integració de Google Calendar amb Kontact a través de recursos DAV

Per a sincronitzar Google Calendar amb Kontact, primerament accediu a l'àrea Calendari de Kontact seleccionant-la a la barra de navegació esquerra. Després, obriu la finestra de configuració amb Arranjament -> Configura el calendari.

Seleccioneu la pestanya Calendaris a l'àrea General per a preparar l'afegit d'un calendari de Google. A continuació, seleccioneu Recurs de treball en grup DAV (pot ser necessitareu afegir primer aquest recurs fent clic a Afegeix... i seleccioneu-lo des de la llista). Després d'això feu clic a Cancel·la quan aparegui un missatge demanant-vos que introduïu les vostres credencials per iniciar una sessió al servidor de treball en grup (groupware).

Apareixerà una altra finestra, des d'on podeu introduir la ubicació del vostre recurs de Google Calendar. A l'àrea Configuració del servidor, feu clic a Afegeix. Ara s'obrirà una última finestra. En aquest cas, assegureu-vos que està seleccionat CalDAV com el Protocol d'accés al calendari remot.

L'URL remot prendrà la forma: https://www.google.com/calendar/dav/GoogleCalendarID/events/

Pel vostre calendari principal, el GoogleCalendarID serà el vostre compte de Google (adreça de Gmail). Seleccioneu . Pel Nom d'usuari i la Contrasenya empreu una altra vergada el vostre compte de Google.

Després d'introduir aquesta informació, el prémer el botó Recupera permetrà al Kontact sincronitzar amb Google per descobrir el vostre calendari. El vostre calendari s'hauria de mostrar a sota de la finestra Col·leccions descobertes.

Premeu i permeteu la integració de la Cartera del KDE a Sempre per a més comoditat. Per afegir calendaris addicionals, simplement feu clic al botó Afegeix per seguir el mateix procediment que amb l'anterior.

Nota

Per a altres calendaris, l'ID del calendari es pot obtenir prement la fletxa cap avall i seleccionant Configuració del calendari a través de www.google.com/calendar.


Premeu per a finalitzar l'addició del Google Calendar i després hauria de començar a sincronitzar amb Kontact. A la llista de calendaris de a continuació, marqueu la casella al costat a la vostra adreça de Gmail per habilitar el mostrar un calendari. Per actualitzar els esdeveniments, simplement premeu F5.

= Guia d'aprenentatge per GIF animat

Nota

Aquest GIF animat recapitula els passos adoptats per obtenir la sincronització del Google Calendar.Felicitacions, teniu correctament configurada la integració de Google Calendar amb Kontact!