Brug af Google Calendar

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Working with Google Calendar and the translation is 100% complete.

Advarsel

Disse instruktioner behøves ikke længere eftersom en ressource til Google Calendar følger med KDE. Du behøver ikke at bruge DAV længere. I KOrganizer går du simpelt hen til Indstillinger -> Generelt -> Kalendere og søg efter google


Note

For at illustrere, hvordan tingene virker synkroniseres der i denne manual med Google-kontoen [email protected]


Introduktion

Integration af Google Calendar med Kontact ved hjælp af DAV-ressourcen

For at synkronisere Google Calendar med Kontact går du først til Kontacts Kalender-område ved at vælge det i navigationsfeltet til venstre. Åbn så konfigurationsdialogen ved at vælge menuen Indstillinger -> Indstil kalender.

Vælg fanebladet Kalendere i gruppen Generelt for at gøre klar til at tilføje Google-kalenderen. Vælg Ressource til DAV-groupware (du skal måske først oprette denne kalenderressource ved at klikke på Tilføj... og vælge den i listen). Der dukker nu en ny dialog op, hvor du bliver bedt om at angive dine akkreditiver til login på groupware-serveren; klik på Annullér.

Nu dukker et nyt vindue op, hvor du kan angive placeringen af din Google Calendar-ressource. Klik på Tilføj i feltet Konfiguration af server; dette åbner det sidste vindue. Her skal du sikre dig, at CalDAV er valgt under Adgangsprotokol til eksterne kalender.

Feltet Ekstern URL udfyldes med en adresse af formen: https://www.google.com/calendar/dav/GoogleCalendarID/events/

For din hovedkalender er GoogleCalendarID din Google-konto (Gmail-adresse). Vælg Brug specifikke akkreditiver og skriv igen din Google-konto i feltet Brugernavn og adgangskoden til din Google-konto i Adgangskode.

Efter at denne information er indgivet klikker du på knappen Hent for at lade Kontact synkronisere med Google og finde din kalender. Din kalendere skulle blive vist i feltet Fundne samlinger nederst i vinduet.

Klik O.k. og aktivér KDE Wallet som Altid for nemheds skyld. For at tilføje flere kalendere klikker du blot knappen Tilføj og følger samme procedure som ovenfor.

Note

For andre kalendere kan kalender-ID'et findes ved at gå til din Google Calendar side på www.google.com/calendar og gå til kalenderens Indstillinger.


Klik O.k. for at afslutte tilføjelsen af Google Calendar, så skulle den begynde at synkronisere med Kontact. I listen med kalendere, som ses herunder skal du markere boksen ved siden af din Gmail-adresse for at aktivere visning af kalenderen. For at genopfriske begivenheder taster du blot F5.

Vejledning med animeret GIF

Note

Denne animerede GIF viser de skridt, der skal tages for at opnå synkronisering med Google Calendar.Tillykke, du har nu integreret Google Calendar med Kontact!