Digikam/Corbes predefinides de Adobe Photoshop

From KDE UserBase Wiki
Revision as of 13:23, 6 December 2013 by Abella (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Other languages:

Utilitzar les corbes predefinides de Adobe Photoshop amb digiKam

Transcrit des d'un article al blog d'en Dmitri Popov, el 17 de desembre de 2012

Ja que el digiKam no maneja directament les corbes predefinides de l'Adobe Photoshop, l'aplicació suporta corbes en el format CRV compatible amb el GIMP. De manera que si voleu utilitzar corbes predefinides de l'Adobe Photoshop amb digiKam, haureu de convertir-los a fitxers CRV -i l'script de Python «acv2gimp.py» us ajudarà-. Abans de llançar l'script, assegureu-vos que Python està instal·lat al vostre sistema. A continuació, utilitzeu l'ordre chmod +x acv2gimp.py per fer executable l'script. Una vegada fet, podreu convertir una corba predefinida executant l'ordre ./acv2gimp.py seguida pel nom del fitxer en el format ACV:

./acv2gimp.py curvepreset.acv

Per omissió, el fitxer convertit tindrà el mateix nom que l'original sense l'extensió de fitxer (p. ex., «curvepreset.acv» esdevindrà «curvepreset»), però es pot utilitzar el paràmetre -o per especificar un nom diferent:

./acv2gimp.py -o converteredcurvepreset.crv curvepreset.acv

Per a carregar les corbes predefinides prèviament convertides al digiKam, obriu una fotografia per editar i escolliu Colors -> Ajust de corbes. Premeu llavors el botó Carrega i seleccioneu la corba convertida.