Digikam/Windows

From KDE UserBase Wiki
Revision as of 13:31, 6 December 2013 by Abella (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Instal·lar digiKam sobre Windows

Transcrit des d'un article al blog d'en Dmitri Popov, el 21 de novembre de 2010

Si instal·leu el digiKam a Windows, teniu dues opcions: o podeu compilar l'aplicació des del codi font o podeu utilitzar l'instal·lador de Windows del KDE. Aquest últim mètode és el més fàcil, però hi ha un inconvenient: l'instal·lador usualment inclou una versió antiga del digiKam. Si podeu viure amb això, i no teniu ganes d'embrutar-vos les mans amb la compilació del digiKam des de les fonts, llavors l'instal·lador del KDE és el camí a seguir.

En primer lloc, creeu un nou directori KDE al disc dur, llavors descarregueu-hi l'instal·lador del KDE des del lloc web del projecte KDE on Windows. Llanceu l'instal·lador, seleccioneu l'opció Instal·la des d'Internet, i premeu Següent.

En el camp Directori d'instal·lació, introduïu el camí cap al directori KDE, i premeu Següent. Seleccioneu l'opció Usuari final a la secció Mode d'instal·lació, i MSVC 32 bits des de la secció Mode del compilador.

Manteniu els ajustos en les següents pantalles als seus valors predeterminats. En arribar a la pantalla Ajustament del servidor de descàrrega, escolliu el servidor www.winkde.org, ja que ofereix la versió més recent així com les versions antigues del paquet KDE. Premeu Següent i cerqueu la versió KDE que contingui els paquets digiKam i kipi-plugins. Seleccioneu ambdós paquets i premeu Següent. Premeu el botó Següent una vegada més, i l'instal·lador s'encarregarà de la resta. Espereu que l'instal·lador finalitzi la descàrrega i instal·li el programari, premeu el botó Finalitza i ja està. Ara podreu llançar i utilitzar el digiKam com qualsevol altra aplicació de Windows.

Aquesta és una guia d'aprenentatge per compilar digiKam des de les fonts