Kopete/ICQ/Føj dine kontakter til vennelisten

  From KDE UserBase Wiki
  Revision as of 16:01, 12 January 2011 by Claus chr (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
  (diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

  Tilføj en kontakt

  Nu da du har forbundet Kopete til din konto, skulle vinduet se sådan ud.

  Forbundet


  For at tilføje en kontakt klikker du på Tilføj i værktøjslinjen og vælger din konto (i dette tilfælde er det dit UIN), eller du kan bruge menuen Fil -> Tilføj kontakt -> din konto Der angiver du UIN for den kontakt, som du vil tilføje.


  Hvis du ikke kender kontaktens UIN, men måske han nick eller e-mail-adresse, så er det muligt at søge. Klik på knappen Søg.

  Det er også muligt at søge efter UIN'er


  At blive tilføjet

  Hvis du bruger ICQ, så er det sandsynligt, at du vil blive tilføjet af andre. Hvis det sker, så frembringer Kopete en besked, som indeholder UIN'et for den person, som vil føje dig til sin liste.

  Forespørgsel om godkendelse


  For at få mere information om personen kan du klikke på Info.... Herved åbnes et vindue med al den tilgængelige information om personen.

  Information


  Nu kan du godkende personen. Hvis du godkender ham, så kan du chatte med ham og vice versa; hvis du blokerer ham, så kan han ikke tale med dig.

  At chatte

  For at chatte klikker du på en af dine kontakter. Et chatvindue dukker så op. Der kan du skrive din tekst og sende den.

  Chat med dine kontakter


  Det er også muligt at sende meddelelser til personer, som er offline. De vil modtage din besked lige så snart de går online.

  Spam

  Desværre er der en masse spam (spam er meddelelser, som du ikke ønsker, sædvanligvis reklamer og virusser) på ICQ-netværket. For at undgå spam bør du kun godkende folk, som du kender. Du kan intet gøre ved problemet. Du skal bare ignorere dem!