Digikam/Panorama

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Digikam/Panorama and the translation is 100% complete.
Other languages:

Com crear panorames en digiKam 2.1

Transcrit des d'un article al blog d'en Mohamed Malik, l'11 de setembre de 2011

El digiKam 2.1 ha estat alliberat fa uns dies amb moltes noves característiques i millores. Una de les eines més interessants d'aquesta versió és l'eina Panorama. La qual és molt simple i força eficaç.

Seleccioneu les imatges que voleu i aneu a Eines -> Fusiona les imatges en un panorama i s'obrirà l'assistent.Inici de l'assistent


Seleccioneu qualsevol format de sortida que preferiu i feu clic a Següent. I apareixerà aquesta finestra:Organitzeu les imatges en l'ordre correcte, utilitzeu les fletxes amunt i avall, feu clic a la icona amb la creueta vermella per eliminar qualsevol imatge i feu clic a Següent.Si voleu l'eina Detecta el moviment del cel feu clic a l'opció i premeu Següent per continuar.Per començar post-processarà i procedirà quan feu clic al botó Següent.En aquesta finestra les imatges s'estan processant! Quan feu clic a Següent.La fusió del panorama ja s'ha fet. Si voleu, podeu desar el vostre projecte. Es poden utilitzar els mateixos fitxers de projecte en hugin, si no m'equivoco, ja que aquesta eina utilitza hugin! Feu clic a Següent i veureu la sortida a la mateixa carpeta que les fotografies originals. Això és el que tinc!