KMail/Cursos d'informació OpenPGP

This page is a translated version of the page KMail/Courses Information Openpgp and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎català • ‎português do Brasil • ‎українська

Cursos OpenPGP al vostre país

El KMail conté una amplia implementació per a l'estàndard de criptografia OpenPGP (encriptatge i signatures). El KDE fins i tot conté una aplicació dedicada per a la gestió de les claus OpenPGP i l'ús d'OpenPGP fora del correu electrònic: KGpg. OpenPGP és lliure (tant com a barra lliure, com en llibertat d'expressió) i molt flexible. Molts altres clients de correu implementen OpenPGP, ja sigui directament (com el KMail) o mitjançant complements/connectors (p.ex. Thunderbird, amb certes limitacions, fins i tot l'Outlook).

És convenient que us familiaritzeu amb aquest tema. El seu ús és menys complicat del que probablement suposeu. Especialment si obteniu ajuda amb la configuració, llavors serà fins i tot possible, sense un coneixement profund, utilitzar les funcions bàsiques en matèria de seguretat.

A Alemanya hi ha un projecte no comercial per apadrinar i donar cursos lliures d'OpenPGP. Els projectes tenen com a objectiu tant a principiants (als quals ofereix ajuda), experts (per aconseguir més gent per ajudar als principiants) com les persones amb qualsevol experiència per a secundar la propagació de l'OpenPGP a nivell de l'administració. Aquest és el lloc internacional. Aquí s'enumeren projectes similars per als països connectats amb aquest idioma.

Informació OpenPGP no específica del KMail

No és tan útil com els cursos, sinó quelcom per on començar:


This page was last edited on 28 November 2013, at 11:22. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.