KOrganizer/Skærmbilleder

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page KOrganizer/Screenshots and the translation is 100% complete.

Skærmbilleder af KOrganizer

Se KDE's kalender- og planlægningsprogram i funktion. Klik på skærmbillederne for at forstørre.

KOrganizers hovedvindue
Dette er KOrganizers hovedvindue - indelt i tre dele: i det øverste venstre hjørne kan du se datonavigatoren, under den er din gøremålsliste og til højre er hovedvisningen af din kalender.


Tilføj en ny begivenhed
At føje en ny begivenhed til KOrganizer er så enkelt. Klik på knappen Ny begivenhed i KOrganizers værktøjslinje og angiv al den information, som du ønsker at gemme i forbindelse med denne begivenhed.


Invitér andre folk
Vil du invitere flere folk med til dit møde? Det er let. Tilføj deres navne og e-mailadresser og send informationen til dem, som du vil invitere pr. e-mail.


Gentagende begivenheder
Ønsker du at blive mindet om fødselsdage og din bryllupsdag? KOrganizer understøtter fuldt ud gentagne begivenheder som disse, sådan at du ikke glemmer at købe blomster eller et nyt slips til din ægtefælle


Tilføj nye punkter til gøremålslisten
Det er nemt og intuitivt at føje nye punkter til gøremålslisten. Tilføj et kort resumé af opgaven og et tidspunkt knyttet til den. Du kan også blive påmindet om opgaven.


Konfiguration af KOrganizer
Tilpas KOrganizer til dine personlige behov. Tilføj dine personlige data (som navn og e-mailadresse), dit udvalgte farveskema og konfigurér KOrganizers gruppeplanlægning.


Udskriv sider fra KOrganizer
Nogen gange er det nyttigt at have et udskrevet kopi af dine aftaler og gøremål med dig. Bare udskriv siden, tag den med til dit møde og krads dine egne noter ned på den...