Klipper/Crear un pastebin

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Klipper/Pastebins and the translation is 100% complete.
Other languages:

En aquest blog sobre el 26 de novembre de 2011, en Dion Moult escriu:

Fer un pastebin és una manera molt útil de compartir fragments de text. No obstant de vegades és una mica enutjós haver d'obrir una finestra del navegador, escriure l'adreça URL, enganxar-la, fer clic per enviar, i després copiar l'URL per a compartir-lo amb el vostre amic. És per això que hi ha coses com wgetpaste -petites utilitats de línia d'ordres per automatitzar aquest procés i retornar la direcció URL-. wgetpaste no és l'únic, és clar, però tots són força similars.

Klipper és el Gestor del porta-retalls del KDE: quan es copia alguna cosa, a través de botó dret del ratolí i se selecciona Copia o amb la drecera de teclat Ctrl+C, aquesta selecció s'afegirà al porta-retalls. Klipper permet navegar a través seu, de manera que pugueu enganxar alguna cosa que heu copiat anteriorment, o crear coses personalitzades per enganxar, o fins i tot configurar-lo per realitzar automàticament una acció sobre el contingut a enganxar. L'ús més comú és obrir automàticament un enllaç en el navegador si el copieu d'algun lloc.

El que abordarem és aconseguir que Klipper enganxi automàticament un element del porta-retalls a pastebin, i que retorni l'adreça URL a utilitzar. De manera que el configurarem com a continuació:I ja està! Copieu quelcom, premeu Ctrl + Alt + R per obrir el menú Accions, feu clic a Pastebin, i ara l'adreça URL de l'element enganxat es troba al porta-retalls de manera que feu Ctrl + V al vostre amic. De manera ordenada, eh?