Kubuntu/Software/Games/Steam/ca

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Kubuntu/Software/Games/Steam and the translation is 100% complete.


Steam a la Kubuntu

Actualment, hi ha tres formes d'instal·lar Steam.

La IGU

Si preferiu la interfície gràfica d'usuari, llavors primer haureu d'instal·lar el Centre de programari d'Ubuntu, cerqueu per Steam, i instal·leu-la («compreu»).

Instal·lació amb el Centre de programari d'Ubuntu

Haureu d'iniciar una sessió a Launchpad, és on s'allotgen els projectes de programari d'Ubuntu. Si encara no teniu un compte, l'haureu de crear allà.

Rebreu un correu electrònic felicitant-vos per la vostra «compra» de Steam!

La instal·lació manual

Podeu descarregar el fitxer «deb» des de http://store.steampowered.com/about/ en el navegador i després seguir el com es fa que hi ha a continuació. Els fitxers dels paquets associats amb la Kubuntu, tenen el sufix «.deb» a causa de l'estreta relació de la Kubuntu amb la distribució Debian de GNU/Linux. Els fitxers «.deb» es poden descarregar i instal·lar individualment. Humble Bundles, per exemple, distribueix fitxers «deb» que requereixen privilegis d'administrador.

Com es fa: simplement feu clic esquerre en el fitxer «.deb» per iniciar el procés d'instal·lació. Apareixerà un indicatiu per a la contrasenya associada amb el privilegi d'administrador necessari.

La línia d'ordres

A la vostra Konsole, escriviu mkdir steam && cd steam && wget http://media.steampowered.com/client/installer/steam.deb

després: sudo dpkg -i fitxer_paquet.deb

emprant el nom exacte del fitxer que s'ha descarregat anteriorment.

Humble Bundles

Per utilitzar una interfície gràfica d'usuari, Humble Bundles hauria de passar pel Centre de programari d'Ubuntu, com en la imatge de dalt. I hauríeu de tenir o crear un compte a Launchpad. A més, una vegada pagueu pels jocs en el lloc web de Humble Bundle, i feu clic a l'enllaç que trobareu al correu electrònic rebut des de Humble Bundle, haureu de fer clic al botó «Paga» al Centre de programari. No obstant això, no se us cobrarà de nou.

Si trobeu alguna dificultat, si us plau, proporcioneu la informació en aquest error.

Si preferiu descarregar el fitxer «deb», trobareu l'enllaç per descarregar-lo al correu electrònic de Humble Bundle. Es pot descarregar al navegador, o amb l'ordre «wget» des de la consola i després seguiu el com es fa anterior per instal·lar-lo.

Problemes i solucions

Steam no es tanca des de la safata

Per omissió, Steam fa que el botó «Tanca» funcioni com el botó de minimitzar. Podeu forçar a la safata quan premeu el botó «Tanca», llançant Steam amb STEAM_FRAME_FORCE_CLOSE=1. Això probablement serà solventat en un futur proper (vegeu el problema 1025 al GitHub).

Tornar a l'inici «Kubuntu»