Plasma/Paginador

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Plasma/Pager and the translation is 85% complete.
Outdated translations are marked like this.

Estri del paginador per a Plasma

El paginador de l'escriptori és un estri de plasma que us ajuda a organitzar els escriptoris virtuals. Aquest dóna una petita vista prèvia de cada escriptori virtual, la qual consisteix en rectangles que representen la geometria de les aplicacions en aquest escriptori virtual. Podeu canviar entre els escriptoris virtuals fent clic a les vistes prèvies. En passar per sobre de les vistes prèvies es mostrarà una llista de totes les aplicacions en aquest escriptori. A través del menú contextual (clic dret) es poden afegir o eliminar (l'últim) escriptoris virtuals.

A més, el paginador de l'escriptori determina la disposició dels escriptoris virtuals (per exemple, 2x2, 1x4, 3x4, etc.). Aquesta disposició influeix en l'animació del canvi d'escriptori.

Configuració

El paginador de l'escriptori ofereix una gran varietat d'opcions de configuració a la que es pot accedir a través del menú contextual. Feu clic dret sobre el paginador i seleccioneu Arranjament de Paginador.

General


En la configuració general, podeu configurar les següents opcions:

  • Mostra el text: Número d'escriptori, Nom d'escriptori o Sense text.
  • Mostra les icones: Activa o desactiva si les icones d'aplicació es mostren a la vista prèvia.
  • En seleccionar l'escriptori actual: Estableix el que succeeix si feu clic a la vista prèvia de l'escriptori actiu actual:
    • No fa res
    • Mostra l'escriptori
    • Mostra el tauler

Necessita millores

Aquesta secció necessita millores: Si us plau, ajudeu-nos a aclarir seccions confuses i a arreglar les que contenen una tasca pendent.
Aquesta pàgina podria contenir algunes captures de pantalla. Es necessiten seccions de configuració així com algunes millores.