System Settings/Window Behavior/ca

This page is a translated version of the page System Settings/Window Behavior and the translation is 27% complete.

Al grup Comportament de les finestres, podeu configurar com es comporten les finestres pel que fa a obtenir el focus, rebent varis tipus de clics del ratolí, quan es desplacen o s'obren.

Window Behavior Focus settings

La pestanya Focus conté les opcions relacionades amb el focus de finestra. Quan una finestra rep el focus es converteix en la finestra activa, la que rep les vostres entrades. Normalment, feu clic en una finestra per donar-li el focus. A la llista desplegable Política podeu optar per deixar que el focus de finestra segueixi el ratolí sense fer clic. Depenent de la configuració, una finestra no pot anar al davant de les altres finestres quan rep el focus. Si és així, potser voldreu seleccionar Eleva la finestra activa amb un clic, El que portarà la finestra activa al davant quan hi feu clic.

Window Behavior Titlebar settings

A la pestanya Accions de la barra de títol podeu configurar l'efecte de les diferents accions del ratolí tenen a la barra de títol, i en el marc de la finestra. Tanmateix, a la pestanya Accions de finestra es configura l'efecte de les accions del ratolí en les finestres inactives, i hi ha l'opció d'assignar accions de la finestra als botons i la roda del ratolí quan s'utilitza mentre es prem una tecla modificadora específica.

Window Behavior Actions settings

The Window Actions tab holds options affecting how windows behave when receiving click event.

Window Behavior moving settings

La pestanya Moviment conté opcions que afecten a com es comporten les finestres mentre es mouen. A la pestanya Avançat trobareu opcions de la nova ubicació de les finestres.

Window Behavior advanced settings

In the Advanced tab you will find options of the new windows placement.

More Information

  • None

This page was last edited on 3 February 2019, at 16:22. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.